Kom i gang med din gratis rengøringsplan

1. Vælg din skabelon

Til at starte med skal du vælge en skabelon, som du vil lave din rengøringsplan ud fra. Du kan vælge mellem følgende skabeloner:

  1. Frekvensplan
  2. Områdeplan
  3. Ugeplan
  4. Tom skabelon

Skabelonerne har forskellige opbygninger - vi anbefaler, at du finder den skabelon, som giver mest mening for dig og dine arbejdsgange.

Valg af skabelon til rengøringsplan

2. Tilpas din rengøringsplan

Tilpas dernæst din rengøringsplan ved at tilføje rækker og kolonner efter behov. Rediger i arbejdsopgaverne og de tilhørende billeder ved at trykke på dem. Rækkerne kan rykkes op og ned ved at trykke i det prikkede område til venstre og trække op eller ned.

Tilpas din rengøringsplan

3. Udskriv/gem din rengøringsplan

Når rengøringsplanen er tilpasset og færdig, kan du vælge at printe eller gemme planen ved at trykke på "Udskriv". Når du har indtastet din e-mailadresse og trykket på "Udskriv", vil der åbne en printklar version af rengøringsplanen. Du vil samtidig modtage et link til rengøringsplanen via e-mail, så du til hver en tid kan ajourføre og udskrive igen.

Udskriv eller gem din rengøringsplan

Brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Videoen forklarer grundigt, hvordan du opbygger en god rengøringsplan med CleanPlan. Har du brug for yderligere hjælp, kan du kontakte os på support@cleanmanager.dk

Problemer med at åbne rengøringsplanen?

For at kunne åbne din rengøringsplan skal du have installeret en PDF-reader på din computer, tablet eller mobil. Vi anbefaler det gratis program Adobe Reader, som du kan hente her.